Mijn naam is Marjon

ik ben... de Vrouw van de Smid!

____

In 2008 maakte ik voor het eerst kennis met de wereld van metaalbewerking en alle geweldige mogelijkheden van staal. Mijn man Patrick startte toen met zijn metaalbewerkingsbedrijf. 

Wat voor mij zo'n 15 jaar geleden begon met een halve dag op kantoor om te helpen, is na al die jaren inmiddels uitgegroeid tot behoorlijk wat meer, kan ik je zeggen...
Hoe geweldig vind ik het echter nog steeds om het ruwe onbewerkte staal binnen te zien komen, en daarna het prachtige design van luxe stalen trappen, balustrades, stalen tafelonderstellen en horeca- en winkelinterieur te zien ontstaan in onze eigen werkplaats in Rosmalen.
Echt een prachtig proces, waar het ware ambachtelijke vakmanschap in alle facetten bij komt kijken!


Zo zit ik letterlijk en figuurlijk dus al een hele tijd dicht bij het lasvuur en gaandeweg ontstond er een droom vanuit mijn eigen creatieve ik. Hoe geweldig zou het zijn om zelf aan de slag te gaan met ontwerp en design.
Iets te gaan doen met stijlvolle, duurzame en tijdloze stalen woonaccessoires, zoals WIJNREKKEN, ZUILEN, KAPSTOKKEN en BIJZETTAFELS...


Mijn eigen webshop met exclusieve handgemaakte stalen woonaccessoires werd in 2021 werkelijkheid, Vrouw van de Smid was geboren!
De collectie die ik in de webshop aanbied is met veel zorg en liefde samengesteld. 

Heel veel shopplezier!

Liefs,

Marjon


Alleen de allerbeste materialen

Onze jarenlange ervaring in de metaal- en interieurbranche combineren we met kennis, ambachtelijk vakmanschap en een geoefend oog voor detail. Zo maken we prachtige producten van een hoge kwaliteit. 

Met onze eigen werkplaats hebben we de productie van onze stalen woonaccessoires volledig in eigen hand. Daarbij gebruiken we alleen het beste staal, wat voor 80% gemaakt is uit gerecycled materiaal. Als finishing touch, leveren we onze stalen woonaccessoires af met een luxe poedercoating.


Persoonlijk

We hebben geen fysieke showroom en verkopen onze luxe stalen woonaccessoires enkel via deze webshop.
Wil je de stalen woonaccessoires graag zelf ophalen en/of eerst bekijken voordat je een aankoop doet? Dat kan! Ik maak graag tijd voor je vrij, maar neem wel eerst even contact met me op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats. 

Heb je andere wensen qua maatvoering of afwerking? Vraag een offerte aan. Veel is mogelijk. Laat me gerust weten waar je naar op zoek ben. Ik help je graag!

Marjon van HoofEen wens kwam uit... 

Het begin van Vrouw van de Smid!

"Een webshop met stalen woonaccessoires van hoge kwaliteit.
Met zorg voor jou ontworpen en met liefde door ons gemaakt"

 Meer weten over ons metaalbewerkingsbedrijf? Kijk op: https://vanhoofmetaalbewerking.nl/