• Handgemaakt in eigen werkplaats
  • Binnen 3-4 werkdagen in huis
  • Gratis verzending binnen Nederland & BelgiĆ«

Mijn naam is Marjon

ik ben ècht... de Vrouw van de Smid!

___


Hoe het allemaal begon...
In 2008 maakte ik voor het eerst echt kennis met de wereld van metaalbewerking en alle prachtige mogelijkheden van staal. Mijn man Patrick startte toen, na jarenlange werkervaring in de metaalsector, zijn eigen metaalbewerkingsbedrijf. 

Wat voor mij zo 15 jaar geleden begon met een halve dag op kantoor om te helpen, is na al die jaren inmiddels uitgegroeid tot behoorlijk wat meer, kan ik je zeggen...
Hoe geweldig vind ik het echt nog steeds om het ruwe onbewerkte staal binnen te zien komen, om daarna het prachtige design van luxe stalen trappen, balustrades, stalen tafelonderstellen en stijlvol horeca- en winkelinterieur te zien ontstaan in onze eigen werkplaats in Rosmalen.
Echt een prachtig proces, waar het ware ambachtelijke vakmanschap in alle facetten bij komt kijken!


Zo zit ik letterlijk en figuurlijk dus al een hele tijd dicht bij het vuur en gaandeweg ontstond er een wens vanuit mijn eigen creatieve ik... Hoe geweldig zou het zijn om zelf aan de slag te gaan met ontwerp en design! Iets te gaan doen met stijlvolle, duurzame en tijdloze stalen woonaccessoires, zoals WIJNREKKEN, ZUILEN, KAPSTOKKEN en BIJZETTAFELS...

Mijn eigen webshop met exclusieve handgemaakte stalen woonaccessoires

 Met veel passie en overgave ben ik aan de slag gegaan met ontwerp en design.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast over mijn stalen ontwerpen als ik!Alleen de allerbeste materialen

Onze jarenlange ervaring in de metaal- en interieurbranche combineren we met kennis, ambachtelijk vakmanschap en een geoefend oog voor detail. Zo maken we prachtige producten van een hoge kwaliteit. 

Met onze eigen werkplaats hebben we de productie van onze stalen woonaccessoires volledig in eigen hand. Daarbij gebruiken we alleen het beste staal, wat voor 80% gemaakt is uit gerecycled materiaal. Als finishing touch, leveren we onze stalen woonaccessoires af met een luxe poedercoating.


Persoonlijk

We hebben geen fysieke showroom en verkopen onze luxe stalen woonaccessoires enkel via deze webshop.
Wil je de stalen woonaccessoires graag zelf ophalen en/of eerst bekijken voordat je een aankoop doet? Dat kan! Ik maak graag tijd voor je vrij, maar neem wel eerst even contact met me op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats. 

Heb je andere wensen qua maatvoering of afwerking? Vraag een offerte aan. Veel is mogelijk. Laat me gerust weten waar je naar op zoek ben. Ik help je graag!

Marjon van HoofEen wens kwam uit... 

Het begin van Vrouw van de Smid!

"Een webshop met stalen woonaccessoires van hoge kwaliteit.
Met zorg voor jou ontworpen en met liefde door ons gemaakt"

 Meer weten over ons metaalbewerkingsbedrijf? Kijk op: https://vanhoofmetaalbewerking.nl/